Verdeeldheid onder gevaccineerde: "Janssen is voor paupers"

Naast dat er veel verdeeldheid is onder wel of niet gevaccineerde is er nu verdeeldheid onder gevaccineerde mensen.

 

 Wie heeft het beste vaccin? Is een vraag die speelde onder veel mensen. Het Janssen vaccin is weer anders dan de mRNA vaccins van Pfizer en Moderna. De technieken verschillen van elkaar.

 

Nu we inmiddels al wat maanden verder zijn, kunnen we zien welk vaccin nog de beste bescherming biedt. De effectiviteit van alle vaccins nemen af, maar het Janssen vaccin biedt overduidelijk minder goede bescherming dan die van Pfizer en Moderna. En dat zorgt voor veel verdeeldheid.

 

"Janssen gevaccineerde zijn niet meer beschermd en een gevaar voor de volksgezondheid." Laat een Pfizer gevaccineerde weten. "Die van Pfizer zijn pas echte ratten, met hun overdreven reclame campagnes. Zelfs het Nederlandse BNR Nieuwsradio werd gesponsord door die gasten." Laat een Janssen gevaccineerde weten. Moderna blijft redelijk buiten schot, maar een Moderna gevaccineerde liet het volgende weten: "Janssen is voor paupers." Een Sputnik gevaccineerde gaf aan: "Ik voel me veel unieker met mijn Russisch vaccin, laat die andere maar ruzie maken."

Meer nieuws:

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.